Vi upptäckte för ganska länge sedan att vi är väldigt bra på det här med IT

Följaktligen bildade vi också bolag kring denna förmåga. Bakom bokstäverna IBT döljer sig Internet Border Technologies. Från detta gränsland mellan drift, underhåll och hosting av IT-system och den senaste internetteknologin har vi god utsikt åt bägge håll. En utsikt som gör det möjligt att göra våra kunders liv lättare, effektivare och roligare.

Som strategisk IT-partner till riktigt stora och mindre stora företag och organisationer är egenskaper som kreativitet, flexibilitet och integritet viktiga. Bortsett från hygienfaktorn "kompetens", vill säga. Det är med dessa krav för ögonen som vi vill att du ska se oss. Som goda kamrater som löser dina problem innan de blir problem. Som ekonomiska rådgivare som vill att dina pengar ska räcka längre. Som mångsidiga, drivna IT-tekniker med kommersiellt förnuft och teknisk strategiskt kunnande.

Bli bättre på det du gör. Genom att låta oss ta ansvar för hela eller delar av din IT-drift så kommer du att upptäcka att du blir bättre på det du gör. Och sannolikt mycket lönsammare. Det brukar bli så när man kan fokusera mer på kärnverksamheten. För vi jobbar för att IT ska jobba för dig, inte mot dig. Vi har egen datahall, egen driftspersonal vilket gör att vi har kontroll på hela flödet, från elförsörjning och kyla till applikationslagret och kommunikationen till dig och i slutändan de garanterade SLA-nivåerna.

Upptäck gärna mer av oss. Vår främsta drivkraft är helt enkelt att ha nöjda och glada kunder. Varför inte boka ett möte med oss och se om vi kan hjälpa dig?

Med bästa hälsningar
CG Sänne
VD
Internet Border Technologies AB


Kontakta oss

DGC Internet Border AB

Sveavägen 145, plan 5 (Receptionen)
113 64 Stockholm

Telefon: 08-410 331 00

Om oss

DGC Internet Border är sedan 2002 en av Sveriges ledande IT- driftsleverantörer. Huvudkontoret är baserat i Stockholm, Sverige.

Copyright © 2016 DGC Internet Border AB