Internet Border förvärvar Q-App AB

IT-driftsbolaget Internet Border Technologies AB växer och breddar tjänsteutbudet genom att köpa Q-App AB. Förvärvet är en del i Internet Borders strävan att bli ett av de större renodlade IT-driftsbolagen i Stockholm.

– Q-App och Internet Border kompletterar varandra väl. Vi har samma värderingar, med stort fokus på nöjda kunder, långa kundrelationer och kostnadseffektiv teknik. Q-App har lyckats hitta ett driftsäkert och kostnadseffektivt koncept vilket stärker kundrelationen och konkurrenskraften. Tillsammans blir vi en mer komplett leverantör av IT- driftslösningar, framför allt på klient- och kontorssidan och detta kommer såväl våra egna och Q-Apps kunder tillgodo, säger CG Sänne, VD för Internet Border.

Internet Borders verksamhet går ut på att ta ansvar för hela eller delar av kundernas IT-drift för att de ska kunna lägga mer kraft på sin kärnverksamhet. Att se till att kundernas IT-miljö fungerar smärtfritt är också kärnan i vad Q-App gör genom att vara kundernas externa IT-avdelning och erbjuda såväl serverdrift som servicedesk.

– Internet Border är en mycket lämplig ägare för Q-App. Kunderna som har varit i fokus i denna process kommer erhålla fler tjänster och mer kompetens än vad vi själva har kunnat erbjuda. Med överlämnandet till Internet Border så tycker vi det känns skönt att våra kunder får en seriös och långsiktig leverantör som med all säkerhet kommer göra allt för att göra våra kunder nöjdare och utvecklas inom sin IT, säger Francesco Misisca, ägare för Q-App AB.

Internet Border Technologies AB köper 100 procent av aktierna i Q - App AB, och de två bolagen kommer att fungera som en integrerad organisation gentemot kunderna även om de två bolagen formellt kommer att finnas kvar.

Läs hela pressmeddelandet som PDF härPDF


För frågor och mer information kontakta:

Q - App AB

Francesco Misisca
0703-66 60 61
Francesco.Misisca@q-app.se
www.q-app.se

Internet Border Technologies AB

CG Sänne, VD
0708-122333
cg.sanne@internetborder.se
www.internetborder.se


Internet Border Technologies AB

Internet Border är en av de större leverantörerna av IT-drift i Stockholmsregionen. Med djup kunskap inom teknik och genom ett personligt och flexibelt förhållningssätt till sina kunder når Internet Border Technologies sitt främsta mål – nöjda kunder. Bland kunderna märks förlaget Natur och Kultur, Bonnier AB, och JCDecaux AB. Internet Border Technologies ägs av privata investerare som även är aktiva inom bolaget.

Nyheter

Kontakta oss

DGC Internet Border AB

Sveavägen 145, plan 5 (Receptionen)
113 64 Stockholm

Telefon: 08-410 331 00

Om oss

DGC Internet Border är sedan 2002 en av Sveriges ledande IT- driftsleverantörer. Huvudkontoret är baserat i Stockholm, Sverige.

Copyright © 2016 DGC Internet Border AB