SweClockers väljer återigen Internet Border för sin serverdrift

SweClockers har valt att förlänga sitt avtal med Internet Border för serverdriften av sin affärskritiska webb, Sweclockers.com.

– Vi tycker det är fantastiskt kul att SweClockers vill fortsätta ha oss som leverantör av serverdrift av deras affärskritiska webblösning. SweClockers har ett mycket gott renommé inom IT-sektorn och det är förstås extra kul att ha Sveriges största webbtidning om datorer och hårdvara som kund. Vi har genom åren haft ett mycket positivt samarbete och detta är ett kvitto på att vi gör bra ifrån oss, säger CG Sänne, VD på Internet Border.

- Hela vår verksamhet på SweClockers är helt beroende av extremt hög tillgänglighet och snabba svarstider. Internet Border har genom åren levererat helt enligt våra krav. De är enkla att ha att göra med, levererar snabb och god service, har en egen datahall i Stockholm, och har förutsägbara priser. Vi känner oss trygga med att Internet Border driftar vår servermiljö och förlänger därför vårt avtal, säger Edin Mehinovic, VD på SweClockers AB.

Nyheter

Kontakta oss

DGC Internet Border AB

Sveavägen 145, plan 5 (Receptionen)
113 64 Stockholm

Telefon: 08-410 331 00

Om oss

DGC Internet Border är sedan 2002 en av Sveriges ledande IT- driftsleverantörer. Huvudkontoret är baserat i Stockholm, Sverige.

Copyright © 2016 DGC Internet Border AB